Product was successfully added to your shopping cart.
  • Myrkytöntä & ekologisesti
  • Kiinteä hinta merenkulku
  • Ystävällinen asiakaspalvelu

Välkommen till GoodforKids

Hjärtligt välkommen till GoodforKids! Här finns bara ekologiska leksaker och trygga produkter som är bra för ditt barn och dig som förälder. Våra varor är av hög kvalitét, ekologiska och trygga, tillverkade i rena material som ekologisk bomull, ull, rostfritt, trä och glas. GoodforKids startades 2011 då vi tyckte att det var svårt att hitta produkter som var rakt igenom ekologiska, trygga och i rena material med tydliga produktbeskrivningar. Därför har vi sedan starten alltid försett våra varor med utförliga beskrivningar som gör det lätt för dig att få kunskap om och vara trygg med det du köper. Dessutom levererar vi vårt sortiment av ekologiska och pålitliga produkter snabbt till dig! Du är alltid varmt välkommen att höra av dig till vår trevliga kundtjänst om du har några frågor. Saknar du någon produkt i sortimentet - hör av dig direkt så ska vi göra allt för att ta in det du letar efter!

Oss kan du lita på!
Vi gör skillnad och tar inte in delvis ekologiska produkter som t.ex. mjukdjur stoppade med polyester. Ett annat exempel är Fairtrade-märkta varor – det ser vi som en bonus men enbart en Fairtrademärkning räcker inte för att kvalificera sig in i vårt sortiment, även om varan är "rättvist" tillverkad och det finns vissa regler kring framställningen. För oss ska det rakt igenom vara ekologiskt och tryggt – annars tar vi inte in det i sortimentet. Vi är noggranna, pålästa och erfarna då vi väljer ut och köper in till GoodforKids.

Många år har gått sedan vi startade och idag är vi flera anställda och vi har flera större kunder, bland annat hela Växjöregionens kommuner med staden Växjö som blivit utsedd till Europas grönaste stad. Vi levererar även till Gävleborgs län och många privata förskolor och andra företagskunder. Vi är stolta över att få leverera till dessa kunder – men vi är också stolta över att ha dig som kund oavsett hur stor eller liten din beställning är: du är det viktigaste för oss och du ska känna dig varmt välkommen! 

Varma hälsningar
Vännerna på GoodforKids